Visie

De moderne keeper is meer dan ooit de ultieme reddingsboei voor het doel, hij heeft een complexe en cruciale taak. Hij is de eerste aanvaller in de “omschakeling” en tegelijk de laatste man in de zone van de waarheid. 

De moderne keeper moet ver uit zijn doel komen en kunnen meevoetballen en tegelijk de grote “patron” zijn in de rug van de verdediging, een keeper moet “uitstraling” hebben, geconcentreerd zijn en persoonlijkheid hebben. 

In onze visie stellen we vast dat het motto van de Olympische beweging : Citius, Altius, Fortius (faster, higher, stronger) of de doelstelling van elke atleet geen “science fiction” meer is voor de hedendaagse keeper. De moderne topkeeper is in lichaam en geest een atleet geworden!

Daarom zijn we ook voor onszelf heel kritisch op training en willen we de lat heel hoog leggen. Enkel op die manier kan je topkeepers “maken” ! 

De meest voor de hand liggende vraag is dan ook: wat ga je daaraan doen? 

Wij hebben een topteam die garant staat voor totaaltrainingen en dat ook elke training aanbieden. We hebben een harmonisch geheel van loop- en coördinatietrainingen, keeperstrainingen en mental coaching.  

Elke kieper aangesloten bij Academie Gerry Oste kan een beroep doen op sportpsychologische begeleiding. Er kan gewerkt worden rond zelfvertrouwen, concentratie, omgaan met druk en spanning, motivatie, faalangst, etc.. Ook de ouders kunnen er terecht met allerhande vragen over de begeleiding van hun sportende zoon/dochter. 

Hiervoor kan je een afspraak maken met onze sportpsycholoog Ellen Amelinckx. Afspraken kunnen doorgaan op woensdagnamiddag in Beveren of op zondagvoormiddag in Kruibeke. 

Contact : ellen.amelinckx@telenet.be of 0487.47.74.62